Μπουράτα με πέστο ρόκας
Αν είναι να φας ρόκα, κάν’ το σωστά! Δηλαδή, x2! Και ολόκληρη στη σαλάτα σου, για να ξαπλώσεις πάνω την Burrata σου, και σε πέστο, για να τη γαρνίρεις.
Η φρέσκια ρόκα της Bonduelle, είναι ΚΑΙ βιολογική ΚΑΙ τρεις φορές πλυμένη για να τη φας κατευθείαν απ’ τη σακούλα ΚΑΙ η πιο οικονομική της αγοράς με τιμή ανά κιλό. Ολόφρεσκη και κρατσανιστή, δεν απογοητεύει ποτέ!
Υλικά:
φρέσκια ρόκα, σπανάκι και λυκοτρίβολο από την Bonduelle
μία ποιοτική Burrata
λίγα ντοματίνια
ελαιόλαδο & αλατοπίπερο
1 σκελίδα σκόρδο
παρμεζάνα τριμμένη
κουκουνάρι, καβουρδισμένο
προζυμένιο ψωμί
Μέθοδος:
Για το πέστο, χτυπάμε στον πολυκόφτη τη ρόκα, με το σκόρδο, την παρμεζάνα, το κουκουνάρι και ελαιόλαδο, στις αναλογίες που μας αρέσουν.
Για τη σαλάτα, ανακατεύουμε φρέσκια ρόκα, σπανάκι, λυκοτρίβολο και ντοματίνια, ραντίζουμε με λάδι και αλατοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε τη σαλάτα σε πιατέλα και ξαπλώνουμε πάνω της την Burrata.
Περιχύνουμε με το πέστο και σερβίρουμε με προζυμένιο ψωμί.