Αν είναι να φας ρόκα, κάν’ το σωστά! Δηλαδή, x2! Και ολόκληρη στη σαλάτα σου, για να ξαπλώσεις πάνω την Burrata σου, και σε πέστο, για να τη γαρνίρεις.

Η φρέσκια ρόκα της Bonduelle, είναι ΚΑΙ βιολογική ΚΑΙ τρεις φορές πλυμένη για να τη φας κατευθείαν απ’ τη σακούλα ΚΑΙ η πιο οικονομική της αγοράς με τιμή ανά κιλό. Ολόφρεσκη και κρατσανιστή, δεν απογοητεύει ποτέ!

Θα τη βρείτε σε επιλεγμένα σουπερμάρκετ και καταστήματα βιολογικών τροφίμων, από την Galitel, την εταιρεία που εισάγει αποκλειστικά όλες τις φρέσκιες σαλάτες Bonduelle στην Ελλάδα, καθώς και μεγάλη ποικιλία premium τροφίμων από τη Γαλλία.

Υλικά:

φρέσκια ρόκα, σπανάκι και λυκοτρίβολο Bonduelle

μία ποιοτική Burrata

λίγα ντοματίνια

ελαιόλαδο & αλατοπίπερο

1 σκελίδα σκόρδο

παρμεζάνα τριμμένη

κουκουνάρι, καβουρδισμένο

προζυμένιο ψωμί

Μέθοδος:

  1. Για το πέστο, χτυπάμε στον πολυκόφτη τη ρόκα, με το σκόρδο, την παρμεζάνα, το κουκουνάρι και ελαιόλαδο, στις αναλογίες που μας αρέσουν.

  2. Για τη σαλάτα, ανακατεύουμε φρέσκια ρόκα, σπανάκι, λυκοτρίβολο και ντοματίνια, ραντίζουμε με λάδι και αλατοπιπερώνουμε.

  3. Σερβίρουμε τη σαλάτα σε πιατέλα και ξαπλώνουμε πάνω της την Burrata.

  4. Περιχύνουμε με το πέστο και σερβίρουμε με προζυμένιο ψωμί.

Previous
Previous

Sgroppino, ιταλικό κοκτέιλ με σορμπέ λεμόνι

Next
Next

Μπωλάρα με γαρίδες, αβοκάντο και σος sriracha mayo