Αυτό το συννεφένιο θαυματάκι θα σου πάρει μόλις ένα λεπτό, για να απολαύσεις το πιο τέλειο ΚΡΑΤΣ της ζωής σου. Θα χρειαστείς μόνο ηλιέλαιο, 1 κρόκο και 1 φύλλο ρυζιού (τα βρίσκεις στο τμήμα με τα ασιατικά προϊόντα στα σουπερμάρκετ ή σε ασιατικά παντοπωλεία). Συνόδευσέ το με σαλάτα και έχεις το τέλειο brunch!

Υλικά:

1 κρόκος

1 φύλλο ρυζιού

ηλιέλαιο

Μέθοδος:

  1. Γεμίζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ηλιέλαιο, σε βάθος περίπου ένα δάχτυλο.

  2. Ζεσταίνουμε το λάδι ώσπου να αρχίσει μόλις να καπνίζει.

  3. Ακουμπάμε προσεκτικά τον κρόκο στο φύλλο ρυζιού.

  4. Μεταφέρουμε στο τηγάνι.

  5. Αφήνουμε για λίγα δευτερόλεπτα να τηγανιστεί και αμέσως σηκώνουμε με τρυπητή κουτάλα για να στραγγίξει το περιττό λάδι.

  6. Σερβίρουμε με σαλάτα.

 
Previous
Previous

Smoothie bowl με μπανάνα, κακάο & φυστικοβούτυρο

Next
Next

Λαβράκι ταρτάρ με αβοκάντο και αγγούρι